våra dagar.

Nu är det en vecka kvar tills Mackan börjar jobba och vår lilla tjej är två veckor på onsdag.
Våra dagar har bestått av en sjuk Liam. Hade hoppats på att kunna hitta på massa kul med han. Nu har det gett med sig och Mackan och Liam är på öppna förskolan. Jag passar på att vila och Olivia sover. 

Imorgon ska jag ha lite ensamtid med Liam då vi ska till Tropikariet. Han älskar att titta på fiskarna och hajarna. Efter det ska vi åka och köpa en ny film till han. Min lille plutt. Han har varit så duktig nu när Olivia har kommit. Har hjälpt till och inte allt varit avundsjuk. Har verkligen gått över förväntan. Är så stolt över han.


nu är jag tvåbarnsmamma.

Nu är hon kommen. Vår lilla Olivia. Och vet ni hur underbart det är? Om jag hade vetat hur lycklig jag skulle bli hade det besparat mig mycket ångest under graviditeten. Allt släppte samma sekund jag hörde hennes första skrik är hon kom ut. Och som grädde på moset ser hon precis ut som sin storerbror, som jag avgudar. Alla känslor har fallit på plats.


en vecka och en dag.

Det är så lite det är kvar av graviditeten. Kan inte förklara hur otroligt skönt det ska bli att bli av med den. Det är inte riktigt min grej att vara gravid. Ingen jag känner tycker det har varit speciellt mysigt och roligt. Man sätter sitt liv på paus. Man kan nästan se sig själv växa i spegeln. Man har ont och kroppen är inte sig själv helt enkelt. Det är som en sjukdom. En lång sjukdom i tio månader. Man kan inte köpa de kläder man vill. Man kan inte ta ett glas vin. Man måste tänka på vad man får och inte får äta. 

Samtidigt som jag skriver detta visar dom, på teve, den familjen som har sex barn. Klarar dom det, klarar vi två.


RSS 2.0